Pie de «pollastre»


INGREDIENTS

  • 250 grs de Pulled Chicken de Linda McCartney
  • 400 grs de xampinyons
  • 1 carbassó gran
  • 1 ceba gran
  • 1 llauna de blat de moro
  • 1 brick de Oatly, crema de llet de civada
  • 1 làmina de «massa quebrada», també es pot fer amb pasta de full
  • Sal, pebre negre 1 cullerada de postres d'alfàbrega seca i oli d'oliva

PREPARACIÓ

Tallar la ceba en juliana, el carbassó a cuadrets no massa petits i els xampinyons a quarts.

Posar un rajolí d'oli a una paella gran i sofregir la ceba, i quan comenci a a estar transparent, afegir-hi el carbassó, esperar un parell de minuts i incorporar-hi els xampinyons i el pulled chicken, donar-li unes voltes i tapar la cassola. Deixar-ho coure uns 4 minuts i afegir-hi la crema de llet, el blat de moro (ben escorregut), sal i pebre al gust i l'alfàbrega.

Remenar-ho poc a poc per no desfer el carbassó i deixar que cogui tot junt de 3 a 5 minuts a foc mig baix. Apagar el foc i corregir de sal i espècies.

Deixar-ho refredar.

Pre-escalfar el forn a 200º, desplegar la massa i folrar un motlle, omplir-lo amb el farcit, tancar amb la massa que sobra pels costats, pintar-ho amb llet vegetal i enfornar fins que estigui daurat uns 35 minuts (els primers 20 minuts tapat amb paper d'alumini, perquè no es cremi)

La Cuina Vegana de l'Anna  by annjauserg 2021
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!