Espagueti amb soja texturitzada, pinya, bolets i curry


INGREDIENTS

Ingredients per a 3 persones:

  • 250 grs. d'espagueti,
  • 350 grs. de gírgoles,
  • 100 de soja texturitzada gruixuda,
  • 4 rodanxes de pinya en almíbar i
  • 1 taceta del seu suc,
  • 4 alls,
  • 2 cullerades de Garam Masala,
  • un polsim d'alfàbrega,
  • una llauna petita de llet de coco
  • i sal al gust

PREPARACIÓ

Hidratar la soja en aigua durant 30 minuts, escórrer i reservar.

Pelar els alls i tallar-los a làmines. Posar un rajolí d'oli a la paella i saltejar-los un parell de minuts. Afegir-hi la soja texturitzada, remenar i deixar-ho sofregir uns 7 minuts. Afegir els bolets i deixar que s'enrosseixin una mica, abaixar el foc, afegir la pinya tallada a daus amb el seu suc, les espècies i la llet de coco, remenar-ho bé i deixar-ho coure junt uns 10 minuts.

Saltejar-ho uns minuts amb els spagueti que ja haurem bullit i servir.